Genel

Mental – Down Atletizm, Masa Tenisi ve Yüzme Türkiye Şampiyonaları Konya’da Başladı!

Konya, 13-15 Temmuz tarihleri arasında özel sporcularımız için bir kez daha önemli bir spor buluşmasına ev sahipliği yapıyor. Mental ve Down sendromlu sporcuların yer aldığı Atletizm, Masa Tenisi ve Yüzme Türkiye Şampiyonaları, coşkulu bir atmosferle başladı.

🏁 Bugün itibarıyla şampiyonaya katılacak olan sporcularımız ve aileleri Konya’ya giriş yaptı. Teknik kurul toplantıları gerçekleştirilerek şampiyonanın detayları netleştirildi.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu

• Başkan: Birol Aydın
• Genel Sekreter: Safiye Tokdemir
• Asbaşkanlar: Osman Akdemir, Ensar Kurt
• Yönetim Kurulu Üyeleri: Ülkü İnsan, Mahmut Özdemir, Yahya Sekban, Adem Türüt, Sami Yanık
• Başkan Danışmanları: Resul Akgün, Muammer Gökahmetoğlu
• Konya İl Temsilcisi: İsmail Tuna, Teknik Kurul Başkanları ve Üyeleri, Genel Koordinatör ve Yardımcıları, Yüksek Performans Direktörü, Kurul Üyeleri, İl Temsilcileri, Kulüp Başkanları, Antrenörler ve Ailelerimiz Katıldı.

🎯 Şampiyonanın ilk gününde ayrıca, Konya Spor Hizmetleri Müdürü Bilal Yavaş da teknik toplantıları yerinde takip etti.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyon Başkanı Birol Aydın:

“Konya’da bir kez daha özel sporcularımızı Türkiye Şampiyonası vesilesiyle bir araya getirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Sporcularımıza başarılar diliyorum. Tüm antrenörlerimize, kulüplerimize ve ailelerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu