Genel

Giresunlu Özel Sporculardan Mesaj: Özeliz, Güçlüyüz, Şampiyonuz!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından 81 İlde sürdürülen il şampiyonaları kapsamında, bu kez Giresun’daki özel sporcular sahnedeydi.

Giresun Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda düzenlenen Özel Sporcular Masa Tenisi İl Şampiyonası, kıyasıya rekabetin, yüksek motivasyonun ve dostluk ortamının ön plana çıktığı renkli bir organizasyona dönüştü. Müsabakalarda üstün performans gösteren sporcular, azimleriyle salonda bulunan herkese ilham verdi.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, Giresun’daki şampiyona ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“İllerimizde düzenlediğimiz bu şampiyonalar, özel sporcularımızın hem sportif hem de sosyal gelişimleri açısından büyük önem taşıyor. Giresun’da gördüğümüz coşku ve başarı bizleri bir kez daha gururlandırdı. Dereceye giren tüm sporcularımızı kutluyor, şampiyonaya katılan herkesi yürekten tebrik ediyorum. Bu organizasyonun hayata geçmesinde emeği olan başta Giresun İl Temsilcimiz Ahmet Uğur BİLGİN olmak üzere, özel sporcularımıza, antrenörlerimize, hakemlerimize, velilerimize, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelimize federasyonumuz adına teşekkür ediyorum. Hep birlikte, özel sporcularımız için daha güçlü bir gelecek inşa etmeye devam edeceğiz.”

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu, ülke genelinde düzenlediği bu şampiyonalarla özel sporculara daha fazla fırsat sunmayı, sporu bir yaşam biçimi haline getirmeyi ve her bir sporcunun potansiyelini en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu