Genel

Bocce Şampiyonası 1. Grup Müsabakaları Sona Erdi!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 2024 Yılı Faaliyet Programında yer alan , Bocce Türkiye Şampiyonasında 1. Grup Müsabakaları sona erdi.

Mental Erkek Kategorisinde Birinci Kahramanmaraş Kahramankent Özel Sporcular Spor Kulübü, İkinci Osmaniye Bizim Çocuklar Sena Kayalı Özel Eğitim Uygulama Okulu Spor Kulübü, Üçüncü Osmaniye Kardeşler Spor Kulübü ve Dördüncü ise Malatya Altın Raket Gençlik ve Spor Kulübü oldu.

Mental Kadın Kategorisinde Birinci Karabük Sevgi Bağı Spor Kulübü, İkinci Mersin Beyazay Spor Kulübü, Üçüncü Karabük Asya Spor Kulübü ve Dördüncü ise Kahramanmaraş Bölge Spor Kulübü oldu.

Down Sendromlu Erkek Kategorisinde Ali Kuşçu Tomurcuklar Spor Kulübü İkinci ise Mavisu Özel Çocuklar Spor Kulübü oldu.

Down Sendromlu Kadın Kategorisinde Uğur Böcekleri Spor Kulübü Birinci oldu.

Otizm Erkek Kategorisinde Adalya Spor Kulübü Birinci oldu.

Şampiyonada dereceye giren Kulüplerin Madalya ve Kupalarını, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkan Vekili Sadettin Akçi, Asbaşkanı Ensar Kurt, Yönetim Kurul Üyesi Resul Aygün ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Ufuk Kurucu verdi.

Başkan Birol Aydın’dan Teşekkür!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 2024 Yılı Faaliyet Programında yer alan , Bocce Türkiye Şampiyonası devam ederken bizlere her türlü desteği veren ve Özel Sporcularımıza tekne turu yaptırarak eşsiz bir deneyim yaşatan Didim Kaymakamı Can Kazım Kuruca’ya, Didim İlçe Gençlik Spor Müdürü Ufuk Kurucu’ya teşekkür ederim. dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu