Genel

2024 Yılı Kurullar Toplantısı Sona Erdi !

Federasyonumuzun 2024 yılı faaliyet programında yer alan; Tüm Kurullar Toplantısı 20-23 Eylül 2024 tarihleri arasında  Aydın Didim’de bulunan Ankara Üniversitesi Didim Örsem Tesislerinde yapıldı.
20 Eylül’de başlayan Kurullar Toplantısına, Federasyon Başkanı Birol Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Denetim Kurulu Üyeleri,  Disiplin Kurulu Üyeleri, İl Temsilcileri, 15 Branşın Teknik Kurul Üyeleri, Eğitim, Sağlık, Organizasyon, Basın, Hukuk, Özel Eğitim ve Danışma Kurulu Üyeleri,  Kulüp Başkanları ve Üyeleri ,Milli Takım Antrenörleri, , Spor Psikologları, Akademisyenler, Paris 2024 Paralimpik Oyunlarında Tarih Yazan Şampiyon Özel Sporcularımız olmak üzere yaklaşık 250 kişi katılım göstermiştir.

BAŞKAN BİROL AYDIN HEDEFİMİZ 2028 LOS ANGELES DA ALTIN MADALYA KAZANMAK

Federasyon Başkanı Birol Aydın’ın yaptığı Açılış Konuşmasında ” Özel Sporcularımız tarih yazmaya devam ediyor. 2024 Paris Paralimpik Oyunlarında yine bir ilki başararak Aysel Önder ile 400M’de Dünya ve Paralimpik Oyunları Rekoru ile Gümüş Madalya kazandık, Uzun atlamada Fatma Damla Altın ile PB yaparak Bronz Madalya kazandık, Ebru Acer ile Paramasa tenisinde tarih yazarak Bronz Madalya kazandık. Aysel Önder Paris te Dünya ve Paralimpik oyunlar rekoru kırdığında 75.000 kişilik stadyum ayakta alkışladı.  Rekorlar kırıp tarih yazan özel sporcularımız ve teknik ekibimiz ile gurur duyduk. Avrupa ve Dünyanın en genç Milli Takımına sahibiz, Paris Paralimpik Oyunlarında Ülkemizi temsil eden 8 özel sporcumuzun 6’sı olimpiyatları ilk 5 sırada tamamlama başarısı gösterip tarihi bir ilki daha başarmışlardır.
Federasyon olarak yeni hedefimiz 2028 Los Angles Paralimpik Oyunlarında Altın Madalya kazanmaktır.
Siz değerli TÖSSFED Alilimizin destekleri ile bunu başaracağımıza yürekten inanıyorum.
Bu vesile ile her zaman yanımızda olan ve bize destek veren başta, Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a , Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a, Bakan Yardımcımız Sayın Hamza Yerlikaya’ya, Spor Hizmetleri Genel Müdürümüz Veli Ozan Çakır’a, 27. Dönem Aydın Milletvekili Metin Yavuz’a, Yol Arkadaşlarıma, Edirne’den – Kars’a Sinop’tan – Hataya Tüm Özel Sporcular Ailemize teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Ayrıca Didim ÖRSEM Tesislerini Özel Sporcularımızın hizmetine açana Ankara Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Necdet Ünüvar hocamıza da şükranlarımı arz ederim.” dedi.
Kurullar Toplantısı, Paris 2024 Paralimpik Oyunlarında Ülkemizi temsil eden Şampiyon Özel Sporcularımızın  bir bir sahneye davet edilmesi ve tanıtılması ile devam etti. Tüm katılımcıların ayakta alkışladığı “PARALİPİK MİLLİ TAKIM SPORCU VE ANTRENÖERLİMİZ ” ile  gururlandık.  21 Eylül 2024 Cumartesi günü yapılan, Sponsorluk ve İşbirliği , Tesisleşme, İl Şampiyonaları , Türkiye Şampiyonaları, Okul Sporcuları , Antrenör Eğitim Kursları , 2024 Trsiome Oyunları , SUDS, VIRTUS VE IPC Dünya ve Avrupa Şampiyonları sunumları ile devam etti.
22 Eylül 2024 Pazar Günü yapılan , Branşlar Toplantısı, Genel Değerlendirme , KATILIMCILARIN GÖRÜŞ , ÖNERİ VE TALEPLERİ,’nin ardından. 2021- 2024 Yılları Faaliyetlerinin değerlendirilmesi,  , Tüm Katılımcıların Sözlü ve Yazılı Önerileri ile 2024- 2028 Master Plan ve 2024-2032 Stratejik Plan Taslağı oluşturulması ile devam edip, Toplu Fotoğraf Çekimi  ile sona erdi.
Tüm katılımcılarımızın Sözlü, Yazılı Görüş, Öneri ve Talepleri Federasyonumuzca  Raporlandıktan sonra Federasyonumuzun 2024-2028 ile 2028-2032 Yılları Faaliyet takvimleri  planlamasının yol haritası olacaktır.
TOSSFED AİLESİ OLARAK BİRLİKTE KARARLAR ALIP, BİRLİKTE ÇALIŞIP, BİRLİKTE BAŞARMAYA DEVAM EDECEĞİZ. 
DURMAK YOK 2028 LOS ANGLES PARALİMPİK OYUNLARINA DEVAM
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu