Genel

TOSSFED Kurul Üyelerinden Başkan Birol Aydın’a Çalışma Ziyareti!

TOSSFED Kurul Üyelerinden Başkan Birol Aydın’a Çalışma Ziyaret!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Kurul Üyeleri “Basketbol Türkiye Şampiyonası “ sonrası Federasyon Başkanı Birol Aydın ile bir araya geldi.

Çalışma ziyaretinde, 5-7 Ağustos 2024 tarihleri arasında Ankara’da Organize edilen “2024 Basketbol Türkiye Şampiyonası “ değerlendirme ve 14-17 Ağustos 2024 tarihleri arası Ankara’da yapılacak olan Futbol Türkiye Şampiyonası Planlama toplantısı yapıldı.

Federasyon Başkan Birol Aydın’ın başkanlığında yapılan toplantıya , Başkan Vekili Sadettin Akçi, As Başkan Efkan Korkmaz, As Başkan Ensar Kurt, Denetleme Kurulu Üyesi Ali İhsan Yıldırım, Başkan Danışmanı İsmail İlhan, Basketbol Teknik Kurul Başkanı Ufuk Bulut, Genel Sekreter Safiye Tokdemir , Kurul Üyeleri ve Federasyon görevlileri katıldı.

Başkan Birol Aydın “Takım ve Bireysel Tüm Türkiye Şampiyonalarını Yapacağız!”
Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Birol Aydın, Takım ve Bireysel bütün Türkiye Şampiyonalarını yapacağız. 2024-2028 Master ve Stratejik Planlarımızı 2024 Paris Paralimpik Oyunları sonrasında Tüm Kurullarımız, İl Temsilcilerimiz ve Kulüplerimiz ile bir araya gelerek ortak akıl ile yapacağız dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu