Genel

Yüzme Milli Takımımız Trabzon’da !

Federasyonumuz Yüzme Milli Takımı Hazırlık kampı ve TYF Parayüzme yarışları için Trabzon’da çalışmalaırna başladı.

Milli Takım Kampı ,26 Temmuz Cuma günü başlamış olup, TYF Yüzme yarışmaları ile devam edecek ve  31 Temmuz Çarşamba günü sona erecek,

Yüzme Milli Takım Kafilemiz, Özel Sporcularımız ; Seçil Açıkgöz,  Mert Aslan, Hikmet Cem Sezgin, Ali Şiroğlu ve  Doruk Davran ile Antrenörlerimiz Mustafa Şahin, Ufuk Yoldaş, Cevahir Gürler ve Fuat Davran nezaretinde sürdürmektedirler.

Federasyon Başkanı Birol Aydın:

“Trabzon’da çalışmalarını sürdüren  Yüzme Milli Takımımıza başarılar diliyorum. Hazırlıklar sonrası yine Trabzon İlinde TYF tarafından organize edilecek olan Şampiyonada Özel Sporcularımız , Seçil Açıkgöz,  Mert Aslan, Hikmet Cem Sezgin, Ali Şiroğlu ve  Doruk Davran ile Antrenörlerimiz Mustafa Şahin, Ufuk Yoldaş, Cevahir Gürler ve Fuat Davran’a başarılar diliyorum.  Yüzme branşında mevcut milli takım kafilemize ilave olarak yeni sporcularımız bizde varız diyorlar. Bizde Federasyon olarak Lisanslama işlemlerini yaparak kamp desteği veriyoruz. Federasyon olarak hedefimiz,  2028 Los Angeles Paralimpik Oyunlarına  yüzme branşında kota almak ve Ülkemizi temsil etmektir. İnşallah hep birlikte başaracağız ve ülkemizi temsil etmenin haklı gururunu hep birlikte yaşayacağız .

Kamp Çalışmalarında emeği geçen Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu’na,  İl Temsilcimiz Yahya Sekban ve Yüzme Teknik Kurul Üyemiz Onur Mutlu’ya ilgileri ve  göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu