Genel

Başkan Birol Aydın Kırıkkale Kulüp Yöneticileri İle Bir Araya Geldi!

 

Federasyon Başkanı Birol Aydın beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kırıkkale İlinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş ve Özel Sporcular alanında Spor hizmeti veren Spor Kulüpleri ile bir araya geldi.

Başkan Birol Aydın Ziyarette , Kırıkkale Kulüplerimiz çok güzel işler yapıyorlar,  Özel Sporcular alanında çok emek veriyor, özel çocukların hayatına dokunuyor, onlara destek oluyorlar. Bildiğiniz gibi bu sene Olimpiyat senesi bu sebeple yoğun bir Kamp ve Turnuva süreci geçirdik, Şükürler olsun Rekor sayıda 7 kota kazandık. 2024 Trisome Oyunlarını 33 Ülkeden Binlerce Down Sendromlu Özel Sporcunun katılımı ile  Ülkemizde gerçekleştirdik.

Bizde tössfed olarak Atletizm, Yüzme, Masa Tenisi , Basketbol ve Futbolda  İl Şampiyonlarını tamamladık.  En kısa sürede başta Basketbol ve Futbol olmak üzere Türkiye Şampiyonalarını yapacağız.

Bu vesile ile bizlere Ev Sahipliği ve misafirperverliği için Gençlik ve Spor İl Müdürümüz  Hamza Güneş’e, Kulüp Başkanlarımız Sami Yanık ve  Ünal Dündar’a ayrı ayrı teşekkür ediyorum. TÖSSFED Ailedir diyerek yola çıktık, bugün görüyoruz ki gerçekten her ilde evimiz var, içecek çayımız, kahvemiz var.  Ne mutlu bize’dedi.

Ziyarette , Başkan Birol Aydın’a, Başkan Vekili Sadettin Akçi, Asbaşkanlar Efkan Korkmaz, Ensar Kurt, Osman Akdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Resul Aygün eşlik etti.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu