Genel

2024 Paris Paralimpik Oyunları Hazırlık Kampı Ankara TOHM’da Başladı!

Federasyonumuzun 2024 Faaliyet Programında yer alan , 2024 Paris Paralimpik Oyunları Masa Tenisi Milli Takım Hazırlık  Kampı 2 Temmuz Salı günü Ankara Eryaman TOHM’da  (Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi )  başladı.

Kafile Başkanlığını Teknik Kurul Başkanı Sevinç Sert Lahna’nın yaptığı Milli Takım Kampına, Milli Takım Antrenörü Bülent Baran, Dünya Şampiyonu ve Paralimpik Oyunlar kotası alan Milli Sporcumuz Ebru Acer,  Avrupa Şampiyonu Milli Sporcumuz Sümeyra Türk, Partner Sporcular Esra Acer ve Harun Özbek ile Fizyoterapist Bensu Söğüt , Psikolog Beyzanur Kılıç ile Kondisyoner ve Masöz katılmaktadır.

2 Temmuz Salı günü başlayan ve günde çift antrenman ile devam edecek olan Paris Paralimpik Oyunları Milli Takım Hazırlık Kampı 10 Temmuz 2024 Çarşamba günü sona erecek.

Başkan Birol Aydın, Hedefimiz Paris Olimpiyatlarında Madalya Kazanmak!

 Milli Takım hazırlık kampını yakından takip eden Federasyon Başkanı Birol Aydın, yaptığı açıklamada ; Özel Sporcular Spor Federasyonu olarak hedefimiz ilkleri başararak Olimpiyat tarihinde ilk madalyamızı kazanmaktır. Bildiğiniz üzere Özel Sporcumuz Ebru Acer 2023 VIRTUS Global Oyunlarında Dünya Şampiyonu olarak 2024 Paris Paralimpik Oyunları kotasını kazanmıştı. Şimdi hedef 2024 Paris Paralimpik Oyunlarında Masa Tenisi branşında Madalya kazanmak ve bir ilki başarmak.

Federasyon olarak Sporcu, Antrenör, Teknik Kurullar, Ailelerimiz, Kulüplerimiz, İl Temsilcilerimiz, Gençlik ve Spor Bakanlığımız , Yönetim Kurulumuz başta olmak üzere tüm TÖSSFED ailesi olarak Paris 2024 Paralimpik Oyunları  için kenetlendik ,İnşallah , 28 Ağustos – 8 Eylül 2024 tarihlerinde Fransa Paris’te yapılacak olan 2024 Paris Paralimpik Oyunlarında Madalya kazanacağız’ dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu