Genel

Engelleri Sevgi İle Aşalım

Başkan Birol Aydın’dan Mesaj

Başkan Birol Aydın;” Engelliler Haftası(Özel Bireyler Haftası) bir kutlama değil, farkındalık oluşturma günleridir. Engelli vatandaşlarımızın sorunları sadece bir gün ve haftada değil, sürekli ele alınmalı, gündemde tutulmalıdır. Engellilerimizin hatırlanması, onların sorunlarının çözümlenmesi ve seslerinin duyurulması aşamasında bu hafta oldukça önemlidir.

Onların yürekleri, düşleri her türlü engeli aşacak seviyede. İçinde bulunduğumuz şu üç günlük dünya, hiçbir şey paylaşmaya engel değildir en büyük engel sevgisizliktir. Sevginin aşamayacağı engel yoktur. Hayatı paylaşmak için hep birlikte engelleri kaldırdığımız bir dünya temennisiyle.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu olarak Özel Bireylerimizin sorunlarının çözümü ve kazanımların daha da artması için, şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da her türlü mücadeleyi vermeye ve hizmeti sunmaya devam edeceğiz.

Engelliler Haftası’nın, sorunların gündeme gelmesine ve çözüm üretilmesine vesile olmasını; tüm Özel Bireylerimize ömür boyu sağlıklı ve mutlu yarınlar diliyorum.”dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu