Genel

Özel Sporcular Yavuz Kocaömer Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Sona Erdi!

Özel Sporcular Yavuz Kocaömer Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası 24-26 Kasım 2023 tarihleri arasında Antalya İli Kemer İlçesi Limak Limra Otelde gerçekleştirildi. TESYEV’in destekleri ile organize edilen ve Merhum Yavuz Kocaömer adına bu yıl beşincisi düzenlenen “Özel Sporcular Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına “ 81 İlden 225 sporcu, 175 kulüp ve 188 antrenör ile toplamda 413 kişiyle katılım gerçekleştirildi.

24 Kasım Cuma saat: 20:00’de yapılan Açılış töreni ile başlayan Türkiye Şampiyonası 25-26
Kasım 2023 tarihlerinde yapılan müsabakalar ile sona erdi.

Başkan Birol Aydın’ın yapmış olduğu açılış konuşmasında; 24 Kasım Öğretmenler gününüzü
kutluyorum, bir yıldır bu şampiyona için hazırlık yaptınız, Allah emeklerinizi zayi etmesin,
hepinize şimdiden ayrı ayrı başarılar diliyorum. Bu şampiyona benim için çok anlamlı , çünkü Koca yürekli Adam “Merhum Yavuz Kocaömer “adına yapıyoruz. Yavuz Kocaömer ömrünü özel çocuklara adamış, engelli sporunun Türkiye’de ilerlemesi için ömrünü harcamış biri, bir kez daha Merhum Yavuz Kocaömer’e Allah Rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Bugün aramızda olan TESYEV ve TMPK Başkanı Sayın Av. Murat Aksu’ya , Sayın Berrin
Altınöz ve ekibine teşekkür ediyorum. Desteklerinden dolayı Sayın Dr. Av. Murat Aksu ve Yönetimine şükranlarımı sunuyorum ’dedi.


TMPK Başkanı Dr. Av. Murat Aksu ise yaptığı konuşmasında özel sporcular ile bir arada
olmaktan son derece mutlu olduğunu söyleyerek, Yavuz Kocaömer Masa Tenisi Türkiye
Şampiyonasının beşincisini gerçekleştirmenin mutluğunu yaşıyoruz.Bu vesile ile TESYEV Vakfımızın kurucu Başkanı , Ağabeyimiz , Merhum Yavuz Kocaömer’isaygı, sevgi ve hürmetle anıyorum. TESYEV olarak Onun çizmiş olduğu yolda hizmet etmeye devam edeceğiz. Başta Birol Aydın ve Yönetimi olmak üzere “Yavuz Kocaömer Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına” emek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Şampiyonaya katılan tüm sporcularımızı, antrenörleri, idarecileri, ailelerimizi, hakem ve görevlilere başarılar
diliyorum’ dedi.

Başkan Birol Aydın ve TMPK- TESYEV Başkanı Dr. Av. Murat Aksu’nun başından sonuna kadar takip ettiği müsabakalar 25 Kasım Cumartesi günü başlayıp,26 Kasım Pazar günü yapılan final müsabakaları ve Ödül Töreni ile sona erdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu