Genel

Özel Sporcular Judo Milli Takım Seçmeleri Ankarada Yapıldı!

 

3-10 Eylül 2023 tarihlerinde İtalya’da yapılacak olan 2023 Özel Sporcular Down Judo Milli Takım seçmeleri Ankara’da yapıldı.
Muhtelif İllerden 56 Özel Sporcunun katıldığı müsabakalar ile 2023 Avrupa Şampiyonası ve 2024 Trisome Oyunları Milli Takım aday kadroları belirlenmiş oldu.

Federasyon Başkanı Birol Aydın ve Asbaşkanlar Ensar Kurt ile Efkan Korkmaz’ın yakından takip ettiği seçmelerde Teknik Kurul Başkanı Hamza Selen, Teknik Kurul Üyeleri Canan Adıgüzel ve Sevgi Fideli görev yaptı.
Milli Takım seçmelerinde ilk üç dereceye giren özel sporcuların madalyaları Federasyon Başkanı Birol Aydın, Asbaşkanlar Ensar Kurt ve Efkan Korkmaz ile Teknik Kurul üyeleri ve idareciler tarafından verildi.

Müsabakalar sonrası açıklama yapan Başkan Birol AYDIN “Ülkemizin dört bir tarafından Milli Takım seçmeleri için Ankara’ya gelen sporcu, aile ve antrenörlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederim.
TÖSSFED olarak Özel Çocuklarımızı spor yolu ile kapalı kapılar ardından çıkararak hayata katıyoruz. Gerek yurtiçi , gerekse yurtdışı müsabakalar ile başaranlarını tüm Dünya’ya gösteriyorlar, kazandıkları Madalyalar ile İstiklal Marşımızı tüm Dünyaya dinleterek Ülkemizin Gururu oluyorlar’dedi.

Milli Takım seçmeleri toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu