Genel

Para Masa Tenisi Milli Takımdan Başkan Birol AYDIN’a Ziyaret

Ankara’da devam eden Masa Tenisi Milli Takım Performans Ölçüm Kampında olan Masa Tenisi Milli Takım Kafilesi Federasyon Başkanı Birol AYDIN’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonrası Sayın Aydın, “Hedefimiz 2024 Paris Paralimpik Oyunlarına daha fazla özel sporcu ile katılmak için çıkmış olduğumuz bu yolda, Özel Sporcularımızı yarışmalara en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlamak. Bunun için, Paralimpik havuzda yer alan Para Masa Tenisi Sporcularımızın sağlık ve performans ölçümlerini yaptırıp,  sporcularımızın sağlık ve performans durumlarını takip ediyoruz. Federasyon olarak  bilimden yararlanarak

sporcularımıza gerekli tüm desteği vermek için burdayız.  Şimdiden tüm özel sporcularımıza 2024 Paris Paralimpik Oyunlarında başarılar diliyorum.” dedi.

Para Masa Tenisi milli takım sporcularımız Ebru Acer, Sümeyra Türk  ve Utku Caberoğlu’nun sağlık ve performans ölçüm testleri, Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanlığı / Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi / Sporcu Sağlığı, Performansı ve Hizmet Kalite Standartları Daire Başkanlığında yapıldı.

Sağlık ve Performans ölçümlerine;
-Para Masa Tenisi Teknik Kurul Başkanı Sevinç Sert Lahna ve Masa Tenisi Teknik Kurul Üyesi Bülent Baran katıldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu