Genel

2024 Yıllı İl Şampiyonaları Sona Erdi !

 

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonumuzun 2024 Yılı Faaliyet Programında yer alan Atletizm, Masa Tenisi, Yüzme, Basketbol ve Futbol İl Şampiyonaları sona erdi.

Değerli İl Temsilcilerimiz; Beş branşta yapılan İl Şampiyonalarının Sonuçlarını gönderemeyenlerin,  4 Temmuz 2024 Perşembe Saat: 16:00’a kadar Federasyonumuza Resmi olarak bağlı bulunduğunuz Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünüz  üzerinden ulaştırılmasını,  ayrıca Federasyonumuzdan sonuçların teyit edilmesi gerektiğini hatırlatır, çalışmalarınızda başarılar dileriz. TÖSSFED

İl Şampiyonalarını yakından takip eden Federasyon Başkanı Birol AYDIN yaptığı açıklamada ;

“Değerli Özel Sporcular Ailemiz
Bugün itibari ile “2024 Yıllı Atletizm, Masa Tenisi, Yüzme, Basketbol ve Futbol İl Şampiyonaları” Süreçlerini tamamlamış bulunmaktayız.

Öncelikle emeği geçen 81 İl Temsilcilerimize; Teknik Kurullarımıza, İl Şampiyonaları Müsabakalarına katılan Sporcu, Antrenör, Öğretmen , Müdür ve Kulüp Başkanlarımıza  göstermiş oldukları çalışma, gayret  ve azimden dolayı  ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Türkiye Şampiyonaları Başlıyor!

Değerli Tössfed Ailemiz; İl Şampiyonalarımız sonrası “Türkiye Şampiyonalarımız ” başlıyor. 81 İlde İl Şampiyonalarına katılıp, Türkiye Şampiyonalarına katılma hakkı elde eden özel sporcularımıza Türkiye Şampiyonalarında başarılar dilerim.’dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu