Genel

2024 Trisome Oyunları Hazırlık Kampları devam ediyor!

 

SUDS ve TOSSFED’in 2024 yılı faaliyet programında yer alan 2024 Trisome Games ( Down Sendromlular Dünya Oyunları) Milli Takım hazırlık kampları Ankara , Konya, Çanakkale İllerinde devam ediyor.

Hazırlıklar Kapsamında Futsal Milli Takımı Hazırlık Kampı Konya Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile Konya’da , Basketbol Milli Takım Hazırlık Kampı Çanakkale Üniversitemizin destekleri ile Çanakkale’de, Atletizm, Yüzme , Cimnastik, Judo, Masa Tenisi ve Tenis Milli Takım Hazırlık Kampları ise Ankara Üniversitemizin destekleri ile Ankara’da devam ediyor.

Başkan Birol Aydın, Hedefimiz  2024 Trisome Oyunlarında “Şampiyonluk” dedi.

Milli Takım hazırlık kamplarını yakından takip eden Federasyon Başkanı Birol Aydın, yaptığı açıklamada 19-26 Mart 2024 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan  2024 Trisome Oyunları hazırlıklarımız  Dev bir gönüllü ordusu ile devam ediyor.

Milli Takım kamplarımız ise Gençlik ve Spor Bakanlığımız , Belediyelerimiz, Üniversitelerimiz ve Sponsorlarımızın maddi ve manevi destekleri ile başarılı bir şekilde sürdürülmektedir. Şubat Ayı milli takım hazırlık kamplarımız Ankara, Çanakkale, Konya ve Kocaeli İlinde devam ederken, Mart ayında ise son hazırlık kamplarımızı Ankara , Kocaeli, Trabzon ve Antalya’da  yaparak çalışmalarımızı tamamlayacağız.

Gönüllü Başvurularımız Devam Ediyor! 

2024 Trisome Oyunlarında görev alacak “Gönüllü başvuruları Gençlik ve Spor Bakanlığımızın  https://gonulluyuzbiz.gov.tr adresinden ilan edilmiş ve başvurular devam etmekledir. Başvurular tamamlandıktan sonra  Şubat ayı son haftası ve Mart Ayı ilk haftasında Antalya’da gönüllü Eğitimlerimiz yapılarak , tüm Gönüllü kardeşlerimiz Oyunlara hazır olmuş olacak.

Trisome Oyunlarının ” Sloganı ” SIFIR ATIK ” Olacak!

Başkan Birol Aydın, 2024 Trisome Oyunlarının sloganı “Sıfır Atık ” olduğunu belirterek, Hedefimiz Cumhurbaşkanımızın eşi  Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin Öncülüğünü yaptığı ve BM başta olmak üzere tüm Dünya’da büyük takdir toplayan ” Sıfır Atık” hareketini  Ülkemize gelecek olan yaklaşık 800 Down Sendromlu Özel Sporcularımız ile tüm Dünya’ya duyurmaktır ‘dedi.

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu