Genel

2023 Yılı Türkiye Yüzme Şampiyonası Sona Erdi

Yüzme Türkiye Şampiyonası, 11-13 Aralık 2023 tarihleri arasında Antalya – Muratpaşa Belediyesi Süleyman Erol Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleşti.

Federasyon Başkanımız Sn. Birol Aydın, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn. Yavuz Gürhan, Başkan Vekili Sadettin Akçi, Asbaşkan Metin Toraman, Asbaşkan Efkan Korkmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Resul Aygün, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baş, MEB Teftiş Kurulu Baş, Müfettişi Emrullah Gökahmetoğlu, MEB Müşaviri Cemal Özdemir, Kulüp Başkanlarımız, Antrenörlerimiz, Özel Sporcularımız, Teknik ve Organizasyon Kurulu Üyelerimiz ve Ailelerimizin katıldığı, Yüzme Türkiye Şampiyonası sona erdi.

Özel Sporcular ve Aileleri ile Çoşku ve Heyecan Dolu Bir Şampiyona Sona Erdi!

Şampiyona Açılışı ve Başkan Birol Aydın’ın Özel Sporculara ve Ailelerine verdiği güzel haberlerle başlayan şampiyona; Açılış Seremonisi, Yüzme Yarışları, Madalya Töreni ve daha birçok ilgi çekici etkinlik ile devam etti.

Özel Sporcularımız ve Ailelerini Rahat ve Mutlu Hissettirecek Şekilde Organize Edildi!

Özel Sporcularımızı ve Ailelerinin her daim rahat ve huzurlu hissetmelerini isteyen Başkan Birol AYDIN ve ekibi, federasyon görevlileri ve gönüllü ordusu ile birlikte en iyi şekilde ağırladı.

Özel Sporcularımızın Her Daim Yanındayız!

Başkan Birol Aydın, “Güzel bir şampiyonanın daha sonuna geldik. Şampiyonada emeği geçen başta Yönetim Kurulu, Teknik Kurul, Organizasyon Kurulu, Federasyon Görevlileri, Antrenörler, Özel Sporcular ve Kıymetli Ailelerine teşekkür ediyorum. Her daim Özel Sporcularımızın yanındayız. Biz kocaman bir aileyiz.” Diyerek sözlerini bitirdi.

 

.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu