Genel

KAYAK TÜRKİYE ŞAMPİYONASI AÇILIŞI YAPILDI

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 2017 yılı faaliyet programında yer alan Kayak Türkiye Şampiyonası açılışı Erzurum ilimiz Palandöken ilçesi Snow Dora Otelde gerçekleşti.

Şampiyonaya 81 il genelinden 22 spor kulübü katılır iken Şampiyona açılışına Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Büyük Şehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci Erzurum Bölge Adliye Cumhuriyet Başsavcı Ünal Bingül, Erzurum Genlik Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenlioğlu, Erzurum Gençlik Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, Federasyonumuz Disiplin Kurulu Üyesi Abubekir Özcan katıldı.

Şampiyona açılış konuşmasını Erzurum Gençlik İl Müdürü Fuat Taşkeslioğlu yapar iken konuşmasında Özel Sporcularımızı Erzurum ilinde ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirerek müsabakalarda başarılar diledi.

Federasyon Asbaşkanlarından Ensar Kurt ise yaptığı açıklamada ; Federasyon Başkanımız Birol Aydın’nın selamlarını ileterek, Erzurum ilimizde bizleri ağırlayan ve tüm imkanları sunan başta Sayın Valimiz olmak üzere Erzurum Büyük Şehir Belediyesi ve Gençli Hizmetleri Spor İl Müdürlüğüne teşekkürlerimi sunarım dedi.

Asbaşkan konuşmasına ; Yapılacak olan müsabakalarda tüm sporcularımıza başarılar diler inşallah buradan alacağınız güzel sonuçlar ile Avrupa ve Dünya Şampiyonalarına katılma hakkı kazanarak Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceksiniz dedi.

Erzurum Bölge Adliye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül ise yaptığı açıklamada ; İki melek babası olarak burada sizler ile birlikte olmaktan çok mutluyum, Özel bireyler olarak gösteriş olduğunuz azim ve elde edilen başarı bizleri fazlası ile mutlu etmekte bugün burada bir Savcı olarak değil bir baba olarak sizlerin başarısına şahit olmak beni fazlası ile mutlu ediyor,bu güzel ailelere antrenörlerimize özel sporcularımıza verdiği emekten dolayı teşekkür ediyorum ayıca Bizlere destek veren Sayın Valimize Belediye Başkanımıza Sayın Genel Sekreterimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.

Erzurum Büyük Şehir Belediye Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitcioğlu ise yaptığı açıklamada;Erzurum ilinde Özel Sporcularımızı ağırlamaktan dolayı mutluluğunu dile getirerek, ilk defa Özel Sporcularımız adına gerçekleşen bu Şampiyona bizler için çok anlamlı gelecek yıllarda bunun devamlılığı için çalışmalarımız sürecek dedi.

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu ise yaptığı açıklamada; Geleceğimizin teminatı olan bu yavrularımız bir çok insan spor’dan uzak iken göstermiş oldukları başarı ile burada olması bizleri fazlası ile memnun etmekte, Siz geleceğimizin teminatı olan Özel Sporcularımızı Erzurum ilinde ağırlamaktan dolayı mutlu olduğumuzu belirtir yapılacak olan müsabakalarda başarılar dilerim dedi.

IMG_3386

IMG_3387

IMG_3388

IMG_3389

IMG_3390

IMG_3391

IMG_3392

IMG_3393

IMG_3394

IMG_3395

Şampiyona açılışı toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi

Müsabakalarımız 17.01.2017 saat 09:30 itibarı ile başlayacaktır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu