Genel

2020 TOKYO OYUNLARI ÇALIŞMALARI START VERDİ.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 2017 yılı itibarı ile hedefi olan 2020 Tokyo Oyunları çalışmalarına Ankara ilimizde başladı.

Paralimpik branş Teknik Kurul Başkanları ve Teknik Kurul üyelerinin katıldığı toplantıya Federasyon Başkanı Birol Aydın Asbaşkan Aydın Koç, Ensar Kurt, Osman Akdemir ve Milli Takımlar sorumlusu Akın Üstün, Lisanslama Kurul Başkanı Tolga Nasuh Atan katıldı.

Gün içerisinde yapılan toplantıda sporcu havuzu ve çalışmalar değerlendirilir iken, toplantıya katılan Teknik Kurul Üyelerimiz Gençlik Ve Spor Bakanlığımızda federasyon çalışmalarımızın değerlendirilmesi Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür yardımcısı Murat Kocakaya ya bildirdi.

Milli Takımlar sorumlumuz Akın Üstün sunumu ile gerçekleştirilen toplantıda Spor Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya yapılan çalışmaları değerlendirerek Federasyon çalışmalarından dolayı Federasyon Başkanı Birol Aydın ve Yönetim Kurulunu tebrik ederek “Hedeflerini her zaman yüksek tutan ve azmi ile bizleri her zaman şaşırtmayı başaran Özel Sporcular camiasını tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.”

2020’de ÖZEL SPORCULAR RÜZGARI

Federasyon Başkanı Birol Aydın toplantı sonrası yaptığı değerlendirmede; Son yıllarda Inas Avrupa ve Dünya Şampiyonlarında paralimpik branşlarda Özel Sporcularımız başarıdan başarıya koşmuş ve bizleri onure etmiştir.

Amacımız 2017 yılı itibari ile hedefimiz olan Tokyo 2020 oyunlarına daha fazla sporcu ile katılmak ve Olimpiyatlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektir.

Bunun için oluşturduğumuz gönüllü ekip arkadaşlarımız ile başarının bizler için tesadüf olmadığını bir kez daha ispat edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın İnşallah 2020 Tokyo’da Özel Sporcular rüzgarı esecek dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu