Genel

“FUTBOL ENGEL TANIMAZ” FUTSAL MİLLİ TAKIM ALANYA’da

FUTSAL MİLLİ TAKIM SEÇMELERİ ALANYA’da BAŞLADI

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız 12-15 Nisan 2018 tarihleri arasında İSVİÇRE ’de yapılacak olan Down Futsal Avrupa Şampiyonası hazırlık çalışmaları Alanya’da başladı.

Yönetim Kurulu Üyelerimizden Ali İhsan Yıldırım, Milli Takımlar Sorumlusu Akın Üstün ve Milli Takım Antrenörlerimiz gözetimde günde çift idman yapan sporcularımızda hedef yapılacak olan Şampiyonada Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek başarı yakalamak.

“”FUTBOL ENGEL TANIMAZ” TEŞEKKÜRLER AYTEMİZ ALANYA SPOR TEŞEKKÜRLER TRABZON SPOR.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Down Sendrom Futsal Milli Takım Sporcularımız aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyemiz olan Aytemiz Alanya Spor Başkanı Sayın Hasan Çavuşoğlunun davetlisi olarak bu akşam Aytemiz Alanya Spor ve Trabzon Spor arasında gerçekleşecek olan müsabakaya davetli olarak katıldı.

Müsabaka başlama vuruşundan önce Sporcularımız ile bir araya gelen her iki takım sporcuları Milli Takım Sporcularımıza büyük ilgi gösterdi.

“Fotbol Engel Tanımaz” pankartı ile sahaya çıkan takımlara eşilik eden Milli Sporcularımızı Aytemiz Alanya Taraftarı bağrına basarak uzun süre ayakta alkışladı.

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu