Genel

ÖZEL SPORCULAR 2.BÖLGE MASA TENİSİ ŞAMPİYONASI AÇILIŞI YAPILDI.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 2017 yılı faaliyet programında yer alan TESYEV destekleri ile gerçekleşen Özel Sporcular Masa Tenisi Bölge Şampiyonası açılışı yapıldı.
Şampiyonaya Türkiye genelinden 129 Spor Kulübü katılır iken Şampiyona açılışına Federasyon Başkanımız Birol AYDIN, Teyev Genel Müdürü Berrin ALTINÖZ, Asbaşkanlardan Aydın KOÇ, Efkan KORKMAZ, Ensar KURT, Osman AKDEMİR, Yönetim Kurulu Üyelerimizden İrfan NEZİROĞLU, Mustafa BAŞ, Disiplin Kurulu Başkanı Abdullah POLAT ve Genel Sekreter Adnan ÖZTÜRK katıldı.

Şampiyona açılışında Federasyonumuza her zaman desteklerini sunan TESYEV Başkanı Yavuz KOCAÖMER için hazırlanan slayt izletildi.

Şampiyona açılış konuşmasını TESYEV Genel Müdürü Berrin ALTINÖZ yapar iken yaptığı konuşmasında Böylesine güzel ve birbirlerine gönülden bağlı bu güzel ailenin içinde olamaktan mutluluğumu dile getiririm der iken ; Üniversite yıllarında Özel bir birey ile yaşadığı anısını Özel Sporcular ailemiz ile paylaşarak duygusal anlar yaşattı.
Federasyon Başkanımız Birol AYDIN ise yaptığı konuşmasında , Farklı illerden Masa Tenisi Bölge Şampiyonası için Antalya ilimize gelen katılım gösteren tüm kulüplerimize teşekkür ederek ; her gecen gün daha güçlü bir aile olduk 2012 yılında 90 spor kulübü ile çıktığımız bu yolda şimdi 425 Spor Kulübü olduk lisanslı sporcu sayımız kat ve kat artış sağlayarak Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında başarı ve başarılar elde etti dedi.

HEDEF 2020 TOKYO OYUNLARI

Başkan Birol AYDIN sözlerine , 2012 yılında devir aldığımız Özel Sporcular Yönetimini 4 yılda büyük ivme kazandırarak verdiğimiz sözlerin arkasında durarak Sayın Bakanımız Akif Çağtay KILIÇ ın deyimi ile Türkiye’nin Parlayan Yıldızı olmuştur. Geçmiş yıllarda Kayak, Masa Tenisi, Atletizm ve Yüzmede INAS Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları elde ettik artık sırada Paralimpik branşlarda Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek var bunun için tüm Antrenör kardeşlerime İdarecilerime sesleniyorum hedefimiz 2020 TOKYO oyunları inanır isek başarı bizim için tesadüf değildir dedi.

KOCA YÜREKLİ İNSAN YAVUZ KOCAÖMER

Başkan Birol AYDIN, Bilindiği üzere geçmiş yıllarda Federasyonumuz tarihinde dev yardım yaparak gönüllere taht kuran Özel Sporcuların gerek yazılı gerek görsel medya da sesi kulağı olan Koca yürekli insan Yavuz KOCAÖMER bugün sizlerin konaklama giderlerini karşılayarak bir kez daha yanınızda olduğunu gösterdi ve 1.Bölge de diğer kardeşlerinize masa tenisi raketi ve topu ayrıca tşört dağıttı bugün de sizlere bu güzel hediyeleri dağıta caz bunun için sizlerin huzurunda Sayın Başkan ve Yol arkadaşlarına teşekkür eder şükranlarımı sunarım dedi.

DOĞRU YERDE DOĞRU İNSANLARLA BİRLİKTEYİZ

Federasyon Yönetim Kurulu Üyemiz Doc.Dr İrfan NEZİROĞLU ise yapmış olduğu açıklamasında ; Burda kesinlikle sizlere düşündüklerimi aksatmak istiyorum TESYEV kurumunu yakından tanımamaktaydım burada daha yakından tanıma fırsatım oldu ve çok memnun etti Sayın Başkan Yavuz KOCAÖMER ve Ekibine buradan Özel Sporcularımıza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum dedi.

DAVASINA İNANMIŞ ÖZÜ SÖZÜ BİR BAŞKAN

Doc.Dr İrfan NEZİROĞLU konuşmasının devamda Federasyon Yönetim Kurulunda görev almaktan memnuniyeti dile getirerek Federasyon Başkanımız Birol AYDIN’a ita fen Sayın Başkan Davasına inanmış özü sözü bir başkan bu güzel aile içerisine şahsıma verdiği Yönetim Kurulu üyeliği görevinden dolayı teşekkür ediyor tüm sporcularımıza başarılar diliyorum dedi.

Şampiyona yeni yönetim kurulumuz tanıtımı ve hediye dağıtımı ile sona erdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu